Vuk Jeremić formira stranku u oktobru

Programski direktor Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) i saradnik Vuka Jeremića, Nikola Jovanović, najavio je formiranje Jeremićeve stranke u oktobru, koja "ni na jednom nivou neće sarađivati sa vladajućom strankom".
Srbiji je, kaže Jovanović za N1, potrebna jedna politička organizacija nekorumpiranih ljudi koji su se dokazali i u zemlji i u svetu i koji žele dobro svojoj zemlji, "jer ćemo ovako udariti u zid i pretvoriti se u afričku zemlju". Dodao je da se uveliko radi na organizaciji te stranke, koja će biti formirana u oktobru.
 
Saradnik Vuka Jeremića kaže da postoji nekoliko varijanti kad je ime stranke u pitanju i da će ono biti odabrano u oktobru, a da će u septembru biti objavljena lista osnivača.
  • Salamander

    21.07.2017 11:30
    prvo da vidimo:
    KO je ovde rodjen i ima SAMO Srpsko drzavljanstvo
    Ko je obrazovan
    Ko nije ni u jednoj partiji

    Onda da biramo profesionalce i da njih placamo.
    A ne ovo: parazite i neznalice nesposobne!

  • joj

    21.07.2017 11:00
    teški foleraj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.