Silovao, prebio i izujedao komšinicu

Policija u Zaječaru uhapsila je L. L. (20), iz jednog sela u okolini tog grada, zbog sumnje da je silovao, brutalno prebio i krvnički izujedao svoju komšinicu A. L. (19).
Silovao, prebio i izujedao komšinicu
Foto: Pixabay
L. L. je presreo A. L. koja se vraćala kući. Uvukao ju je u svoj dom i počeo da je tuče, kako bi je primorao da ima odnos sa njim. Nakon toga ju je silovao i više od 30 puta krvnički izujedao po butinama, licu, rukama, trbuhu...
 
Nakon odnosa, L. L. je A. L. zapretio da će je ubiti ako bilo kome šta kaže. Uplašena, devojka je otišla kući, ali su je, dok je ulazila u svoj dom, iscepane odeće i izubijanu, ugledali ukućani, koji su je odmah odveli u Zdravstveni centar u Zaječaru, gde je ginekolog potvrdio da je devojka silovana.
 
Odmah je obaveštena policija, čije su patrole pošle u potragu za L.L. Međutim, on je pobegao iz sela i krio se u jednom praznom stanu u Zaječaru.
 
Policija ga je pronašla i uhapsila. On je priznao da je imao odnos sa A.L. Branio se, međutim, da je ona pristala na to. Protiv njega je podneta prijava i određen mu je dvodnevni pritvor.
  • @aufiderzen

    31.07.2017 16:20
    Kao majka bih se toga uzdrzala jer detetu trebam tu a ne u zatvoru, a to vreme dok je on na izdrzavanju prekratke zatvorske kazne bih iskoristila da stvorim novce kojima bih platila profesionalca da izvrsi kaznu kakvu drzava ne ume tj. nece.
  • Deks

    31.07.2017 14:26
    Trebalo bi ga osuditi na dugogodišnju kaznu zatvora i trajnu registraciju u registar seksualnih prestupnika. Ako društvo to ne spreči verovatno će ta osoba postati serijski silovatelj-ubica.
  • !

    31.07.2017 14:20
    ??
    To je ZVER!
    Sve ljude ZVERI,a i za mnogo manja zlmaela treba ukloniti!!!!
    Uvesti smrtnu kaznu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija