Ceo odbor Nove Srbije preleteo u naprednjake

Kompletan Opštinski odbor Nove Srbije u Brusu prešao je u Srpsku naprednu stranku, potvrdio je koordinator Izvršnog odbora za Rasinski okrug SNS Nenad Dejanović.
"Kompletna Nova Srbija na čelu sa predsednikom opštine Milutinom Jeličićem prešla je u SNS, a reč je o 15 odbornika", precizirao je Dejanović dodajući da je do prelaska došlo simbolično u petak, 18. avgusta, dan pre Preobraženja, Dana opštine.
 
Razlozi za tako nešto, kaže Dejanović, jesu ti što su dosadašnji članovi Nove Srbije prepoznali politiku lidera SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića na nivou cele Srbije. 
 
Kako je istakao, sada SNS čini vlast u Brusu jer ima 25 od 29 odbornika.
  • Mile

    21.08.2017 09:24
    @Vojvosadjan
    Očigledno, spontano ubeđeni sa "čvrstim" a i jakim argumentima.
  • Zelena gerila

    20.08.2017 22:37
    Vec vidjeno
    Nesto mi se ovo cini poznatim. Tridesete godine proslog veka, Becke pivnice, zastave, poklici, obozavanje Vodje.Da li je moguce da bas svi isto misle, ili niko ne misli svojom glavom.
    Nagradno pitanje - da li ce ovo biti zemlja blagostanja ako svi postanemo clanovi jedne stranke?
  • Vojvosadjan

    20.08.2017 22:09
    Spontano i iz ubedjenja, prvenstveno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.