Duško Vujošević na VMA zbog pogoršanog zdravlja

Proslavljeni košarkaški trener Duško Vujošević danas je hitno primljen na Vojnomedicinsku akademiju zbog pogoršanja stanja bubrega.
Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine zbrinut je na odeljenje nefrologije na VMA gde je podvrgnut dijalizi.
 
Najtrofejniji trener u istoriji Partizana je zbog pojave gangrene na prstu stopala prošle nedelje morao da napusti klupu reprezentacije Bosne i Hercegovine i vrati se za Beograd radi tretmana u hiperbaričnoj komori, ali mu se stanje sada dodatno pogoršalo.
 
Zbog toga je u subotu propustio utakmicu selekcije BiH u Jerevanu protiv Jermenije posle koje je pobedom obezbedila plasman u drugi krug kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine.
 
Pojava gangrene i problemi sa bubrezima su posledica dijabetesa koji Vujošević ima već godinama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.