Janković: Moguća saradnja sa DS-om ako demokrate ozdrave

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković ne isključuje mogućnost da u narednom periodu nastavi saradnju sa Demokratskom strankom, ali kaže da je uslov za nastavak saradnje da demokrate "ozdrave".

Janković je za današnji "Kurir" rekao da to znači da demokrate treba da se opredele između PSG i SNS.

Komentarišući navode poslanika DS Dušana Milisavljevića da ta stranka i dalje drži pruženu ruku Jankoviću, lider PSG kaže da se ne može "jedna ruka pružati Aleksandru Vučiću, a druga PSG".

Povodom Milisavljevićevog stava da se nada da će sazreti svest u vlasti i u opoziciji "da u vezi sa nacionalnim interesima srpske države moramo da se dogovorimo, a ne politički nadmudrujemo", Janković ponavlja da je spremnost na dogovor sa Vučićem bila razlog zbog koga je Pokret odlučilo da obustavi planove o predizbornoj saradnji sa DS.

Podsetimo, sredinom avgusta PSG je saopštio da obustavlja planove o izbornoj saradnji sa Demokratskom strankom, pošto je predsednik DS Dragan Šutanovac javno ponudio Aleksandru Vučiću saradnju na izmenama Ustava.

  • ko je Ko

    30.08.2017 13:48
    Nakon tri dana niko nije ništa komentarisao...
    Nisi vredan komentara Saša.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija