Šleper usmrtio dvojicu vojnika na autoputu

Dva pripadnika Vojne policije tridesetdvogoišnji Vladan Jovanović iz Pirota i četrdesetrogodišnji Srđan Stevanović iz Prokuplja poginula su noćas u saobraćajnoj nesreći na auto putu Beograd – Niš, nedaleko od aleksinačkog sela Draževac, kada je na njih naleteo šleper i usmrtio ih na licu mesta.
Tragedija se desila oko 22:40 časova, na deonici između Aleksinca i Draževca, u traci autoputa kojom se ide ka Nišu.
 
Vozila su bila propisno označena, u njima je bilo 14 pripadnika Trećeg bataljona Vojne policije koji su se vraćali sa sportskog prvenstva u Beogradu.  Ostali pripadnici vojske su nepovredjeni, a na vozilima je pričinjena manja materijalna šteta.
 
Kako saznaje "Blic" na samom šleperu bilo je vidljivo oštećenje na desnoj strani kabine, kojom je i udario i usmrtio vojnike.
 
Kako je došlo do tragedije, znaće se nakon istrage.
 
Kapetan Vladan Jovanović u Vojsci Srbije je bio od 2009. godine, a mlađi vodnik Srđan Stevanović u službi je bio od 2000. godine.
  • Talac

    07.09.2017 12:25
    Sta znaci propisno oznacena? Koliko puta sam susreo vojna vozila sa ckiljavim sijalicama, sto nije ni cudo jer konstrukciono njihova vozila pripadaju vremenu iz 50-tih godina 20.veka. Danas mnogi bicikli imaju jaca svetla.
  • mr

    07.09.2017 09:32
    tragedija...
    nas narod zaustavnu traku autoputa smatra kao mesto gde se uvek može stati, parkirati, obaviti nuždu, preci preko autoputa do kafane itd... zna se čemu služi ta traka a čemu parkinzi na autoputu... saučešće porodici...
  • NS

    07.09.2017 08:24
    Žao mi ljudi, kako neće, ali šta će pešaci na autoputu? Šleper nije udario u kola sa putnicima, što znači da su nažalost bili tamo gde ne smeju nikako biti - pored vozila u srednjoj traci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.