Stefanović: Slučaj Savamala će biti rešen, bez dileme

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da će slučaj rušenja objekata u beogradskom kvartu Savamala bez dileme biti rešen.
"Ovaj slučaj biće rešen, nema dileme", rekao je Stefanović na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine Srbije odgovarajući na pitanje poslanika Demokratske stranke Balše Božovića o slučaju "Savamala".
 
Stefanović je rekao da pošto je istraga u toku ne može ništa više da kaže. 
 
"Sektor unutrašnje kontrole je započeo prikupljanje određenih informacija i on je dostavio tužilaštvu izveštaj o propustima u radu policije. Mi ne možemo ništa više od toga da vam kažemo zato što je istraga u toku", rekao je Stefanović. 
 
On je naveo da će tužilaštvo definisati ko je uradio, i kakav propust, i da li je kod nekog bilo propusta. 
 
U noći izmedju 24. i 25. aprila 2016. godine osobe maskirane fantomkama bagerima su porušile objekte u Hercegovačkoj ulici u Beogradu, odmah pored gradilišta budućeg naselja "Beograd na vodi". Građani su te noći pozivali policiju i prijavljivali da ih te osobe maltretiraju, vezuju, ispituju i oduzimaju lične stvari, ali policija nije reagovala, već ih je upućivala na Komunalnu policiju. 
  • Salmonela

    14.09.2017 06:58
    Zapitajte se ciji su moderni lokali sto su se digli tamo??? SNS botovi gutaju sve (cak i kad smrdi).
  • Bill

    13.09.2017 21:36
    Evo npr. ja. Ja uopšte nemam dilemu. Sigurno će da ga „reše“, čim smisle adekvatnu lafinu…
  • jedna dobra stvar

    13.09.2017 20:12
    pa resen je hvala B na najefikasniji i najkraci nacin.Oni koji su navikli da uzurpiraju tudje neka zaborave na anarhiju. Nemaju pravni osnov ni da se zale.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija