Maja Gojković zatražila da bude smenjena u Odboru

Poslanička grupa naprednjaka predložila je da Maja Gojković bude razrešena članstva u skupštinskom Odboru za kulturu i informisanje, koji inače kao predsednica i vodi.
Kako je za Novosti potvrđeno u njenom kabinetu, to je bio njen zahtev, jer zbog previše obaveza na mestu predsednika parlamenta ne može dovoljno da se posveti i radu u Odboru.
 
Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović kaže da će nju u Odboru zameniti neko od članova ovog tela iz redova naprednjaka.
 
Predlog za razrešenje dostavljen je danas poslanicama, ali se o njemu neće raspravljati u sredu, za kada je zakazano peto vanredno zasedanje Skupštine, na čijem dnevnom redu je paket obrazovnih zakona, već u toku redovnog jesenjeg zasedanja.
  • nsss

    16.09.2017 08:31
    nsss
    ipak je lakse baviti se nuklearnom energijom nego kulturom a i bolje je placeno....zar ne maja
  • Čika Crni

    16.09.2017 00:21
    Dobro je
    Pogled govori više od svega.
  • Pera

    15.09.2017 23:51
    Mora da je do vremena
    Bice pre da je shvatila da se u domenu kulture ne moze skidati debeo kajmak kao sto ga je skinula kod autobuske stanice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.