Vučić uručio srpski pasoš i ličnu kartu Rejfu Fajnsu

Predsednik Srbije Aleksаndаr Vučić danas je uručio pаsoš i ličnu kartu Srbije britаnskom glumcu i reditelju Rejfu Fаjnsu.
Fajns je dobio državljanstvo Srbije 7. septembra kada je rešenje o prijemu u državljanstvo potpisala premijerka Srbije Ana Brnabić.
 
U Beogradu Fajns snima film o najvećem baletskom igraču svih vremena Rudolfu Nurejevu, a u Srbiji je 2010. godine snimio i film "Koriolan".
 
Britanski glumac 23. juna bio je i gost na svečanosti koju je organizovao Vučić povodom stupanja na dužnost predsednika Srbije.
  • Nikola

    24.09.2017 17:40
    A jel moze meni zdravstvena knjizica da se uruci? Ne cekam puno - od novembra 2016...
  • Rajko

    24.09.2017 17:13
    Aha znaci tako ja koji sam rodjen u Srbiji na izradu licne karte treba da cekam do 15 dana , a za pasos sto placam iz svog dzepa jos dodatnih 10 dana a neki trecerazredni glumac iz Britanije to sve dobija za DZ! Samo zato sto je bio na Vuckovoj svecanosti?!? Srami se!
  • Hahaha

    24.09.2017 15:17
    Hahaha
    Hahahah...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija