Kraljevčanin pokušao da aktivira bombu u kući punoj dece, policija ga ubila

Policija u Kraljevu sinoć je u blizini autobuske stanice pokušala da uhapsi D. J.(32) zbog pretnji da će baciti bombu na policijsku stanicu u tom gradu, ali i sumnje da je u prethodnih nekoliko dana izvršio više teških krađa.
Međutim, ovaj Kraljevčanin je tom prilikom izvadio ručnu bombu i zapretio da će je baciti na policajce. Pripadnici MUP-a su kasnije s njim uspostavili kontakt preko mobilnog telefona, ali uprkos pregovorima, on nije želeo da se preda.
 
Nakon toga policija je locirala kuću u Ulici Božidara Milunovića, gde se skrivao osumnjičeni naoružan bombom, a u objektu se, u tom trenutku, nalazilo još deset osoba, među kojima i jedna osamnaestomesečna beba i četvoro dece od šest do 13 godina. Tu je bila i njegova petnaestogodišnja devojka.
 
Pošto je pretio da će baciti bombu, pripadnici policije su bili primorani da upadnu u kuću, a on je tada pokušao da istu aktivira, zbog čega su ga policajci ubili.
 
Jedan od policijskih službenika je brzom intervencijom uspeo je da dođe do D.J. pre nego što je bacio bombu, i tako spreči daleko veću tragediju u kojoj su mogla da stradaju deca i ostali prisutni u kući. 
  • Milence

    28.09.2017 13:02
    samo ostro
    Nema pogadjanja sa policijom,treba jasnu poruku slati bitangama da ce biti eliminisani, samo na pokusaj da pruze policiji otpor ili pretnju.Policajcu dati placen odmor 6 meseci.
  • Wolf 359

    28.09.2017 10:28
    On 32 godine,devojka 15,jos desetoro u kuci,vise teskih kradja...Sve je tu jasno...
  • Maja

    28.09.2017 10:10
    Pitam se
    Ima li ta "devojka" od 15 godina roditelje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.