Izvršitelj i policajci iseljavaju majku sa dvoje dece

U beogradskom naselju Vračar policajci pokušavaju da majku sa dvoje dece isele iz stana.
Snežana Petrović je "zaštićeni stanar" u stanu koji se vodi na njenu svekrvu i koji je u postupku restitucije vraćen starim vlasnicima.
 
Novi vlasnik stana je ponudio Snežani da se iseli do nedelje, ali ona ističe da nema gde da ode sa decom. Njima, navodno, nije ponuđen neki drugi stan zauzvrat, na nekoj drugoj lokaciji.
 
Kombi za iseljenje je stigao, a privatni izvršitelj želi da ceo posao iseljenja bude obavljen u toku današnjeg dana.
 
Njegoševa ulica je blokirana, prisutno je oko 20 policajaca, kao i jedna vatrogasna ekipa. Stigli su i službenici Gradskog centra za socijalni rad, ukoliko se ukaže potreba da preuzmu brigu o deci - desetomesečnom dečaku i petogodišnjoj devojčici. 
 
Takođe, tu je i oko 30 ljudi koju pružaju podršku Petrovićima i koji su blokirali Njegoševu ulicu.
  • Smorena

    06.10.2017 09:47
    Jeste, u komunisticko vvreme su se dobijali stanovi i otkupljivali za tepsiju ribe, ali je svakom zaposlenom odbijano od plate za stambeni fond ceo radni vek. Neko se okoristio malo, neko puno, neko nista, kao sto to inace biva kod nas, ali zato ne treba sve trpati u isti kos, nisu svi lopovi, samo su ziveli po tadasnjim pravilima.
  • Dr.Daredevil

    06.10.2017 09:02
    Neka privatni izvršitelji plate privatno obezbeđenje, a policija da se drži Ustava i štiti građane i Ustav od izvršitelja koji krše Ustav!!!
    Kako ih nije sramota?!
    Kako ih nije sramota?!

  • Kuku

    06.10.2017 08:15
    Jadan narod bez jaja, svi izvrsitelji na broju... najkraci prikaz ocajnog stanja ex drzavi koju zapisavaju kerovi kolonijalni namesnici

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija