Silovali ženu i mučili i pretukli njenog momka

Bata V. (21) i Danijel M. (31) uhapšeni su danas zbog sumnje da su pretukli I. V. (21), a potom silovali njegovu 27 godina stariju devojku kod Mladenovca.
Obojica se terete da su izvršili i krivično delo zlostavljanje i mučenje.
 
Postoji sumnja da su njih dvojica u kasnim večernjim satima ušli u kuću oštećenog mladića, da bi ga potom B. V. udario više puta u glavu. Nakon toga, osumnjičeni D. M. je mladića odveo u drugu sobu, dok je B. V. za to vreme silovao 48-godišnju ženu koja je sa njim bila u kući.
 
Potom su B. V. i D. M. mladića izveli iz kuće i nastavili da ga tuku. Ubrzo nakon što je brutalno delo prijavljeno policiji, dvojica Mladenovčana su pronađena i uhapšena. Osim za silovanje, B. V. se sumnjiči i za zlostavljanje i mučenje, dok je Danijel M. osumnjičen za pomaganje u silovanju, kao i za spomenuto mučenje.
 
Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu koje će nastaviti istragu protiv dvojice nasilnika iz Mladenovca.
 
Prema nezvaničnim saznanjima, dvojica napadača nisu odranije poznata policiji. B. V. je, međutim, nedavno učestvovao u jednom rijalitiju. 
  • Slusam Vas

    17.10.2017 13:09
    @Jaja se nije uopšte šalio. Nažalost, to je istina. U njegovim rečima ćete videti istinu. Biti maltretiran nosi za sobom veliku psihičku traumu za čitav svoj život. Nebitno je da li ćete se nekom svetiti za učinjena dela ili ne, što je učinjeno-učinjeno je. naše sudstvo je korumpirano i ne može se ništa tu promeniti. Promene idu iz korena. Znaći svi otkaz i selekcija. A što se tiče nasilnika mora se napraviti situacija da budu primer svima ostalima koji pokušaju isto. A to je na Trg Republike da se dovedu svi mediji i prestupnici i da se brutalno kazne. Mislim brutalno. Ovo ne sme govoriti jedan hrišćanin koji mora imati ljubavi prema bližnjim svojima. Nažalost, to je jedino rešenje. Vi, bolesnom mozgu ne možete objasniti šta je zdravo. Lopovu ne možete objasniti da ne krade. To im je u krvi. To će uvek raditi, Postoje situacije gde se čovek može iskreno pokajati za krivično delo koje je učinio ali to je retkost.
  • Predlog

    17.10.2017 08:02
    Društveno koristan model
    @Jaja Nimalo nije lepo šaliti se, makar i sarkastično, na ženin račun. Imaj malo poštovanja iako je šala trebalo da bude produktivna, izuzetno je degutantna.

    @Napoleon Nisam ja za doživotnu robiju. Pošto nista ne rade u zatvoru, a imaju tri topla obroka (sve redovno), topao krevet, zdravstvenu zaštitu..... a sve to košta gde oni ni malo ne doprino smanjenju tih troškova.

    Samo ih treba osuditi 40 godina i dok su radno sposobni da se setaju od jednog gradilista do drugog. Grade rudnike, tunele, prugu..... za sve te akcije se koristi isključivo ručni alat. Pored toga im odseći jedno uvo (znam da zvuči malo brutalno) u cilju prepoznavanja delikvenata kada budu pušteni na slobodu a da ih to strašno delo prati do kraja života, tako da ne mogu naći posao, zenu, osnovati porodicu, jer će biti dovoljan jedan pogled na čoveka i automacki će se znati da je u jednom periodu života, na jako brutalan način, prekršio zakon.

    Mislim da, kada bi ovaj model stupio na snagu, doneo bi velike rezultate posle prve generacije zatvorenika koji su pušteni na slobodu.
  • Napoleon

    16.10.2017 19:25
    Posto nemamo ostrva moramo odvojiti jedan deo nase zemlje , neki krs na primer i tamo sagraditi zatvor za ovakve prestupnike..odvesti tamo i da budu toliko dugo dok ih svi ne zaborave, pa i rodjena majka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.