Skupštinski odbor zasedao na gradilištu

Članovi Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacija Skupštine Srbije obišli su danas radove na Koridoru 10 u delu koji prolazi kroz Grdeličku klisuru. Sve to ne bi bilo čudno da, nakon obilaska, nisu održali sednicu u gradilišnom kampu Kržnice.
Oni su obišli radove na deonici dugoj 26,3 kilometara, a zamenica predsednika Odbora Stefana Miladinović rekla je da su "impresionirani veličinom projekta".
 
- Za nas je ovo bila prilika da na nekoliko deonica vidimo dokle su stigli radovi i utisak je da je njihov tempo na višem nivou, da je komunikacija svih nadležnih bolja i zato verujem da ćemo, posle 30 godina, sledeće godine moći da putujemo ovom deonicom - navela je Miladinović.
 
Obilazak je predvodio v.d. direktor Koridora Srbije Zoran Babić, koji je kazao da su "najteži radovi urađeni" i da sada ostaju "oni najlepši".
 
- Na svim nadzemnim lotovima radimo asfalterske radove, sada su došli najlepši radovi, mislim da je najteže prošlo, ali to ćemo moći da kažemo tek kada sve bude gotovo - rekao je Babić. On je naveo da je "ovo gradilište najveće i najzahtevnije u Srbiji i u ovom delu Evrope".
 
Pomoćnik ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Saša Stojanović rekao je da su ovakvi obilasci deo redovnih aktivnosti ministarstva, ali i da je "važno da i poslanici dođu i vide radove koje ponekad kroz poslanička pitanja kritički i maliciozno komentarišu".
  • ZoBa

    18.10.2017 21:40
    Jesu li išli vazduplohovom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija