Ugašen i portal Vranjske

Vlasnik portala Vranjske Vukašin Obradović objavio je jutros da je taj sajt ugašen, jer nije mogao da osigura minimalne uslove za dalje funkcionisanje i obezbeđivanje redovnih plata zaposlenima i honorarnim saradnicima.
Ugašen i portal Vranjske
Foto: 021
Portal "Vranjske" počeo je sa radom nakon što je 18. septembra ugašen lokalni nedeljnik Novine vranjske, zbog političkih i ekonomskih pritisaka lokalnih vlasti.
 
Elektronsko izdanje novina pokrenuto je posle sedmodnevnog štrajka vlasnika Vukašina Obradovića.
 
"Zahvaljujem se, pre svega, posetiocima našeg sajta, kao i svima koji su svojim angažmanom doprineli da online izdanje Vranjskih, za kratko vreme i u veoma teškim uslovima, postane jedan od najposećenijih i najkredibilnijih portala na jugu Srbije", naveo je Obradović u pisanom saopštenju.
 
Gašenje Vranjskih bio je povod i za osnivanje Grupe za slobodu medija koja od tada u celoj Srbiji sprovodi akcije "Stop medijskom mraku". Poslednja akcija koja je za cilj imala da se istakne koliko je loše stanje u medijima, ali i objasne zahtevi koja je ova Grupa uputila Vladi Srbije, organizovana je proteklog vikenda, i u okviru nje je organizovana ulična akcija ali i poseban radijski program, o čemu više možete pročitati OVDE.
  • ?

    21.11.2017 11:43
    Antirosofil
    Da li si i ti pobegao?
  • Antirusofil

    21.11.2017 10:58
    Svako ko ima i promil sanse treba da pobegne iz ove pogane zagadjene jame.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.