"Interpol uklonio poternicu za Haradinajem"

Kosovski ministar pravde Abelard Tahiri tvrdi da je kosovski premijer Ramuš Haradinaj sklonjen sa Interpolovog spiska traženih osoba.
On je rekao da je u petak informisan da je Interpol uklonio sa spiska traženih 18 osoba sa Kosova koje traži Srbija, navodeći da je među njima i kosovski premijer.
 
"Nakon te odluke, svi ti pojedinci su slobodni da putuju izvan Kosova bez ikakvih problema", rekao je Tahiri.
 
Početkom godine Haradinaj je uhapšen u Francuskoj po međunarodnoj poternici koju je izdala Srbija, ali je pušten nakon što je francuski sud odbacio zahtev Beograda za ekstradicijom. Bivšeg komandanta OVK Srbija traži zbog počinjenih ratnih zločina.
  • EvoOvako

    02.12.2017 12:08
    Sprdnja
    Kakva smo mi sprdačina od društva, države, ljudi... Pa da je bilo kome uradio što je nama uradio timovi bi ga lovili i - ULOVILI!!!
    I njega i Janšu i Špegelja i SVE ostale, uključujući i naše zlotvore!
  • Marija

    02.12.2017 11:50
    Pitam se ?
    I mi hocemo u EU ?
  • Normalno

    02.12.2017 11:48
    Normalno
    Koalicioni partner AVAVa.Normalno da je Srbija skinula poternicu, a zatim i Interpol.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija