Ćerka Zorana Đinđića angažovana u Vladi Srbije

Ćerka bivšeg premijera Zorana Đinđića, Jovana (27), angažovana je u Timu Vlade Srbije za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, na poziciji koordinatorke za rodnu ravnopravnost i ljudska prava.
Jovana Đinđić diplomirala je 2013. godine na Fakultetu za medije i komunikacije Univerziteta "Singidunum", na smeru Komunikologija, a završila je master studije iz oblasti socijalne kognicije na koledžu u Londonu.
 
Od marta do septembra 2016. godine stažirala je u timu za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, gde se bavila pitanjima koja se tiču LGBT populacije, socijalnog uključivanja Roma i Romkinja i inkluzivnog obrazovanja. 
 
Kako se navodi, od oktobra do decembra 2016. stažirala je u grupi za socijalnu inkluziju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a od juna 2017. ona je koordinatorka za rodnu ravnopravnost i ljudska prava, navodi se u njenoj biografiji na zvaničnom sajtu Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva. 
 
Prema podacima na sajtu Vlade, tim u kojem je Jovana Đinđić angažovana nadležan je za jačanje kapaciteta Vlade s ciljem da razvija i sprovodi politike socijalnog uključivanja, zasnovane na primerima dobre prakse u Evropi, kao i da pruža podršku resornim ministarstvima u razvijanju i sprovođenju politika socijalnog uključivanja, uz redovne konsultacije s organizacijama civilnog društva. 
  • ...

    13.12.2017 04:32
    Mogla je raditi za 200e, kao i svi koji nemaju roditelje u politici.
    Ah da, njen otac je ubijen. A ostali imaju oca.
    Bezite ljudi. Kraj.
  • Zato što

    12.12.2017 10:24
    @ A što da ne?
    Nije bilo javnog konkursa, nije bilo drugih kandidata, postoji zabrana zapošljavanja u javnom sektoru.......
  • @šetačica

    12.12.2017 09:40
    Nismo mi zbog njih šetali nego, valjda, zbog sebe. Malo si pobrkala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija