Holandski avion na letu za Beograd udarila munja

Avion holandske kompanije "Transavia" na letu Amsterdam - Beograd danas je desetak minuta po uzletanju pogodila munja, pa je posada dobila nalog da se vrati na amsterdamski aerodrom "Shiphol", radi neophodnih provera bezbednosti.
Holandski avion na letu za Beograd udarila munja
Foto: Pixabay
Munja je pogodila letelicu bočno, s leve strane, uz jak bljesak, javlja Tanjugov izveštač, koji se tim avionom vraćao sa zadatka u Hagu. Ovaj "udarac" usledilo je nakon što je let prethodno kasnio tri sata i konačno poleteo u 11:20 časova.
 
Avion je bezbedno sleteo nazad na aerodrom "Shiphol" i čeka neophodne tehničke provere, nakon čega će putnici znati da li će i kako moći da nastave put.
 
Amsterdamski aerodrom je od nedelje ujutru u kolapsu, kada ga je zahvatila snežna mećava koja je potrajala do ponedeljka kasno u noć. Zbog toga je više hiljada letova iz celog sveta otkazano ili odloženo.
  • Za Beograd?

    12.12.2017 14:02
    Bozija ruka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija