Sekirom udario suprugu u glavu i povredio maloletnu ćerku

Beogradska policija uhapsila je 32-ogodišnjeg G.G. zbog sumnje da je sekirom napao suprugu i naneo joj lake telesne povrede.
Sekirom udario suprugu u glavu i povredio maloletnu ćerku
Foto: Pixabay
Sumnja se da je on 11. novembra ove godine, u jednoj ulici u Kumodražu, najpre suprugu udario pesnicom, a potom sekirom u glavu. Takođe je lakše povrede naneo maloletnoj ćerki koja je pokušala da odbrani majku.
 
Nasilniku je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.
  • Novosadjan

    13.12.2017 14:02
    Jel bila mala sekira kad laka povreda ili je promasio koje gluposti pokusaj ubistva i kraj, naravno dete da nikad vise ne vidi
  • puz

    13.12.2017 11:37
    sekriom po glavi u zelenoj travi, kakvih sve manijaka ima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.