Ministar Đorđević imao lakši udes, vozilo sletelo sa puta

Ministar za rad i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević doživeo je saobraćajnu nezgodu na ulazu u Veliko Gradište, kod fabrike ulja "Dunavka", u pravcu prema Požarevcu, navodi "Danas".
Izvor lista je rekao da je ministar žurio da stigne na vreme u Kostolac na predizbornu konvenciju SNS-SPS. Vozač automobila u kom se nalazio ministar sa pratnjom, usled brzine i loših vremenskih uslova i stanjem na kolovozu - padao je sitan sneg, bio je klizav kolovoz i hladno vreme - izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo s puta. 
 
"Nekoliko vozila iz kolone koja je iz Negotina išlo za Kostolac, usled brzine i klizavog puta, izgubilo je kontrolu nad njima i počelo je da šeta levo desno po putu. Vozač automobila, u kome je bio ministar Đorđević, da ne bi udario u vozilo ispred sebe koje mu se isprečilo, naglo je zakočio. Usled tog naglog kočenja, vozilo se zanelo i sletelo sa puta. Prilikom sletanja vozilo se nekoliko puta prevrnulo i tumbajući se zaustavilo. Druga vozila, među kojima je bio i lider SPS-a Ivica Dačić odmah su se zaustavili i pritekli u pomoć unesrećenima. Ubrzo je došla Hitna pomoć i preuzela putnike da im ukaže pomoć", kaže izvor "Danasa".
 
Isti izvor dodaje da sam ministar nije zadobio nikakve povrede i da je odmah sa ostalima nastavio put za Kostolac, dok su trojica njegovih saradnika, pomoćnika, nakon ukazane pomoći prebačeni u požarevačku Opštu bolnicu radi dalje opservacije. 
  • Jogi Letač

    18.12.2017 23:31
    Tužno je što vest o podizanju spomenika jednom kralju na trgu republike ima preko 50 komentara, dok ova oko bahatosti ministra koji žuri sa jednog predizbornog mitinga na drugi (neki lokalni izbori, sigurno jako važni, čim najmanje dva ministra idu na te mintinge) uništi službeni automobil (verovatno zato što je zaposlio nekog stranačkog "vozača" da ga vozi), jedva dobaci 10 komentara? Onda smo i zaslužili ovakvu vlast.
  • Novosadjan

    18.12.2017 14:40
    Steta za auto, a ovi ce debelo naplatiti i nepostojece povrede
  • petar

    18.12.2017 13:36
    b..c
    "AUTOMOBIL SLETEO S PUTA I ISPREVRTAO SE Ministar Đorđević imao udes kod Velikog Gradišta!" - kaže naslov jednih online novina,veoma popularnih u Srbiji, od kojih mi se poslednjih godina povraća

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.