Uhapšen sudski veštak, umanjio vrednost stana za čak 43.000 evra

Sudski veštak Z. B. (62) uhapšen je zbog zloupotrebe službenog položaja.
Uhapšen sudski veštak, umanjio vrednost stana za čak 43.000 evra
Foto: Pixabay
Policija sumnja da je ovaj sudski veštak za oblast građevinarstva, procenio vrednost nepokretnosti koja je bila predmet izvršnog postupka pred Privrednim sudom u Beogradu, znatno niže od tržišne cene.
 
Naime, Z. B. je stan na Vračaru, koji je bio ponuđen na javnoj licitaciji, procenio višestruko manje od tržišne vrednosti, koja je propisana od strane Poreske uprave. Na ovaj način je oštećenom naneo štetu višu od 43.000 evra, koliko iznosi razlika između procenjene i tržišne vrednosti stana.
  • Rade

    25.12.2017 16:22
    Mogu slobodno da uhapse bar 90 % sudskih vestaka .Sve lopov do lopova .
  • Malo li je?

    25.12.2017 14:08
    Partija čuva
    Pre će biti da je to bio sudski VEŠTAC.
  • evgenije

    25.12.2017 13:21
    Veštaci + izvršitelji = mafija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.