Učenik pretučen bokserom u Vrnjačkoj Banji u veštačkoj komi

Učenik drugog razreda Ugostiteljsko-turističke škole koji je prekjuče pretučen na ulici u Vrnjačkoj Banji, u veštačkoj je komi, potvrđeno za RTS.
Učenik pretučen bokserom u Vrnjačkoj Banji u veštačkoj komi
Foto: Pixabay
"Lekari Kliničkog centara u Kragujevcu su ga juče operisali i drže ga u veštačkoj komi. Danas bi trebalo da ga probude. Povrede su velike, pretučen je bokserom", rekla je direktorka vrnjačke škole Jelena Čeperković.
 
Učenik je poreklom iz Lazarevca, a stanuje u privatnom smeštaju u Vrnjačkoj Banji. 
 
Policija u Vrnjačkoj Banji uhapsila je M.O. (18) i A.Z. (18) zbog sumnje da su u tom mestu naneli teške telesne povrede šesnaestogodišnjaku. Osumnjičeni se terete za pokušaj ubistva. Određeno im je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • Miladin

    28.12.2017 11:33
    Maksimalna kazna
    Pokusaj ubistva? Bar 10 godina za decicu, da im lepo pocne punoletstvo.
  • RVosha

    28.12.2017 10:52
    Smrdija
    Bris Taton , Amerikanac na Zakintosu , Miladin Kovacevic , ...
  • Srbo

    28.12.2017 09:48
    Pa zasto deco??? Koji vam je andrak?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.