Suspendovana policajka koja je bila u autu sa ubijenim kriminalcem

Policijska službenica M. N. koja je bila u društvu ubijenog Davorina Baltića, biće suspendovana i krivično gonjena, zbog sumnje da je ometala pravdu.
Kako je objavio MUP, službenica je bila u društvu ubijenog državljanina Crne Gore, koji se povezuje sa crnogorskim kriminalnim klanom, a sumnjiči se da je nakon ubistva pokušala da sakrije njegov pištolj. Policija je tokom uviđaja pronašla oružje u kontejneru u blizini mesta ubistva.
 
Osim krivične prijave, protiv policijske službenice će biti pokrenut i disciplinski postupak. 
 
Baltić je ubijen 1. januara na Vračaru ispred kuće u kojoj je verovatno živeo, kada su ga ispred vrata od garaže izrešetali napadači. 
 
Kako su ranije objavile "Novosti", policijska službenica koja je bila sa njim u vozilu je bila "kuma njegove supruge" i išla je kod njih da im čestita Novu godinu.
  • bokica

    04.01.2018 09:17
    muzika
    Kako kaze minister policije a sto pevaju nemate pojma!!!!!
    Ajde ta nemojte kasti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • Станко

    04.01.2018 07:37
    Хи хи
    У Србији половина криминалних радњи је повезана са полицијом и Владом.
  • Preambula

    04.01.2018 02:21
    Nemojte da se cudite i zapitkujete,gde su sad Predsednik i njegov Posilni,trenutno u ulozi Ministra Policije,kao i Onaj,u ulozi sefa Sluzbe. Oni zapravo imaju poseban,genijalan plan,da namame crnogorske i hercegovacke kriminalce u Otadzbinu,gde ce se,zajedno sa nasim mafijasima medjusobno istrebiti,jer, kako kaze film Gorstak- "Moze biti samo jedan".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija