Najbolje ocenjeni ministri Ružić, Dačić i Stefanović

Ministri Branko Ružić, Ivica Dačić i Nebojša Stefanović najbolje su ocenjeni članovi Vlade Srbije – ocenama 2,8, pokazuje istraživanje agencije Faktor plus.
Najbolje ocenjeni ministri Ružić, Dačić i Stefanović
Foto: Medija centar Beograd
Najbolje je ocenjena premijerka Ana Brnabić, koja je od građana dobila ocenu 3,1. Slede Radim Ljajić sa 2,7, potom Zorana Mihajlović, Milan Krkobabić i Nenad Popović sa po 2,6, dok su ostali dobili između 2,1 i 2,5. Najlošiju ocenu dobio je ministar prosvete Mladen Šarčević – 2,1.
 
U istom istraživanju navodi se da svaki drugi građanin ne veruje da će vlada Ane Brnabić izdržati ceo mandat, od kojih je polovina sigurna u to, a druga polovina je rekla "verovatno ne".
 
U istrajnost ove vlade veruje 43 odsto, dok je svaki peti siguran da će ovaj sastav izdržati pune četiri godine, pokazuje istraživanje Faktor plusa i lista Politika.
  • dobrotvorka

    04.01.2018 00:25
    MA DA
    Koji crni Građani, sami sebe su ocenlivali...
    Mislim da su do sada svi shvatili da smo ošisani na nulu.
  • DonJuan

    03.01.2018 21:43
    Jedino su napredne botine mogle dati vise od ciste nule i velikom vodji i celoj vladi.
  • Jacovitti

    03.01.2018 21:17
    Moze i ovako, ali sa negativnim predznakom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.