Palma: Dačić sve više liči na Tita

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma tvrdi da predsednik SPS Ivica Dačić "sve više liči na Tita", koji je bio garant stabilnosti tadašnje Jugoslavije, baš kao što je, kako navodi i "Dačić danas garant stabilnosti današnje Srbije".
Po Markoviću, najvažniji događaj za Srbiju, u novije vreme, nije bio 5. oktobar 2000. godine, "kako neki misle", već je to maj 2008. godine, kada su on i Dačić "doneli odluku da se u Srbiji formira proevropska vlada i da Srbija krene napred".
 
Kako se navodi u njegovom saopštenju, taj događaj neodoljivo podseća na 1948. godinu kada je Tito odlučio da Jugoslavija krene putem socijalističkog napretka i da se kao država ekonomski otvori, a ne da se zatvori u tadašnji istočni blok. To je, podseća, donelo brzi privredni rast i u Jugoslaviji se sve bolje i bolje živelo od tog trenutka.
 
"Nešto slično desilo se 60 godina kasnije kada je Titovu ulogu preuzeo Ivica Dačić i kada je zajedno sa Draganom Markovićem Palmom doneo odluku "Informbiroa" 2008. godine", dodaje Marković.
 
Ta odluka je, navodi, značila evropski put Srbije, dolazak velikog broja investitora, otvaranje velikog broja radnih mesta, kao i ogromnu popularnost našoj zemlji u međunarodnim odnosima.
 
"Zato Dačić sve više liči na Tita, koji je bio garant stabilnosti tadašnje Jugoslavije, baš kao što je i Dačić danas garant stabilnosti današnje Srbije", ocenio je predsednik JS.
  • mrdr

    14.01.2018 22:17
    dno
    Sram da vas bude! Hijene, krvopije, secikese, bitange polupismene i kriminalci! Niste dostojni ni da izustite Titovo ime! On je podigao zemlju iz pepela i napravio državu koju je ceo svet poštovao а VI ste sve to gurnuli u ambis samo da bi se lično obogatili. Prokleti bili...
  • dačić kao Tito

    14.01.2018 19:04
    Priče i koalicije ovih koji su na vlasto tridesetak godina više nisu ni za gledati ni za slušati.
    Svi su otrcani, olinjali, ogrezli u pohlepi i korupciji. Osilili li se, obogatili , lupetaju jer na zalost znaju da se narod prima na njihove baljezgarije.
    ipak smo krivi mi.!
  • J.B. Tito

    14.01.2018 18:32
    Svak na svoje m(j)esto
    Majku li ti Boziju, stvarno lici pomalo na mene. Ili pomnogo, ko bi ga znal'
    Ja sam se izabrao za generalnog sekretara 1937, kad je Milan Gorkic zaglavio u Rusiji a i on je oteo partiju od Slobe cija je porodica takodje u Rusiji.
    Ja sam zdipio s tavana svinjsku glavu, a on koferce. Ja sam jednom polomio korito sanjkajuci se, a i on je vise puta nasanjkao svoje koalicione partnere.
    Kao segrt sam busio, pa polomio burgiju, on kao ministar spol(j)nih poslova p(j)eva i busi bubne opne strancima.
    Svirao sam klavir engleskoj kraljici, a i on ce mozda svirati klavir, za sad samo nja.., ovaj p(j)eva.
    Obojica priznajemo samo sud svoje partije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.