Išarane Koraksove karikature izložene ispred beogradske Skupštine

Izložba karikatura Predraga Koraksića Koraksa koju je ispred Skupštine Grada Beograda postavila Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd, išarana je sprejom.
Kako su objavili iz Incijative na Tviter nalogu, po karikaturama je ispisano "Stop Sorošu" i "Daj patku tati".
 
"Dok Goran Vesić pere grafite po Beogradu, njegovi fantomi šaraju Koraksove karikature ispred Skupštine grada", objavili su iz Inicijative.
 
Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd počela je u četvrtak kampanju za beogradske izbore postavljanjem izložbe karikatura Predraga Koraksića Koraksa ispred Skupštine Grada. Izložba će ispred Skupštine ostati do 25. februara, najavljuju iz Inicijative.
 
Inicijativa će na izborima učestvovati sa listom "Ne da(vi)mo Beograd - žuta patka - Čiji grad, Naš grad - Ksenija Radovanović".
 
Izbori u Beogradu će se održati 4. marta.
  • Cocco

    12.02.2018 11:21
    Jos 9.1. napisem ovo:
    Cocco 09.02.2018 • 09:34
    To bilo juče, A sinoć su, po staroj dobroj navici, izložbu posetila neznana grupa grupa građana sa fantomkama na faci. Oni su izložene karikature dislocirali u nepoznatom pravcu, a Policija nije bila nadležna. Očekuje se izjava AV kako je to neko blentav uradio noću i kako bi on lično takve stvari radio danju.
    Takođe, očekuju se horske izjave krema naprednih stranačkih aktivista, koji će nesebično stati u odbranu lika i dela dirigenta hora… Dirigent se hora sa palicom, pardon, sa krnjavom kašikom u ruci, oblizuje…
    Preostali deo hora, zadužen za negativne predznake, najavljuje štrajk zbog serviranja sendviča sa lošom salamom, jer se izgleda neko stranački ugradio u nabavku iste.
  • RVosha

    12.02.2018 09:24
    Smrdija
    Koja gorka sudbina mi je odredila da zivim medju psihopatskim patriJotama .
  • Wolf 359

    12.02.2018 08:37
    Treba zaraditi crvenu i sendvic,a mozda i dva...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija