Beba umrla od smrzavanja, roditelji uhapšeni

Policija u Knjaževcu uhapsila je D.J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su odgovorni za smrt svoje tromesečne bebe.
Beba umrla od smrzavanja, roditelji uhapšeni
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako prenosi Blic, roditelji su pozvali bolnicu navodeći da njihova beba odbija da jede.
 
Lekar je, međutim, kada je došao u njihovu kuću mogao samo da konstatuje da je beba umrla.
 
U kući je policija zatekla još dvoje dece, od dve i tri godine, takođe s promrzlinama i u veoma lošem zdravstvenom stanju i ona su prebačena na Dečje odeljenje KBC u Nišu.
 
"Čim smo obavešteni o događaju, preuzeli smo brigu o deci. U toku je istraga, a naložena je i obdukcija tela preminule bebe, kako bi se tačno ustanovio uzrok smrti", izjavila je direktorka knjaževačog Centra za socijalni rad Snežana Nikolić.
  • Inspektor Višekruna

    14.02.2018 16:35
    Rodilo se...
    ....treba ga ljuljati. A da samo odgovorni rađaju decu, prosečna starost bi nam bila, odokativno 70 godina.
  • @Inspektor Višekruna

    14.02.2018 12:12
    Odgovorni roditelji u 21. veku ne rađaju decu svake godine, a da pri tome nemaju uslova za to. Pare, odnosno nedostatak para ovde nije primaran razlog smrzavanja novorođenčeta.
  • Inspektor Višekruna

    13.02.2018 19:42
    Socijalna politika
    Ovo dvoje dece će verovatno biti smešteno u hraniteljske porodice, a za manji deo tih troškova ova porodica je možda mogla funkcionisati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.