Uhapšen policajac umešan u otmicu mladića

U Kragujevcu je uhapšen D.A. (30), policajac iz tog grada, za kojim je bila raspisana potraga zbog sumnje da je učestvovao u otmici.
Uhapšen policajac umešan u otmicu mladića
Foto: Pixabay
On je zajedno sa D.V. (47) iz Kragujevca u ponedeljak, 12. marta, u tom gradu oteo 24-godišnjeg mladića, koga su pretukli i naneli mu lakše povrede, a potom uputili i pretnje njegovom bratu.
 
D.V. je uhapšen istog dana, dok je za D.A, koji u trenutku izvršenja krivičnih dela nije bio na dužnosti, bila raspisana potraga.
 
Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu, navedeno je u saopštenju.
  • Futog

    14.03.2018 19:59
    Www
    Bice pusten kaoi oni u nasem gradu!
  • Sedam

    14.03.2018 19:16
    Policajac je stalno na dužnosti. Pravilo službe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.