VIDEO: Grtalica ne zna da izađe iz kružnog toka u Beogradu

Gledaoci jutarnjeg programa RTS-a mogli su u živom prenosu sa beogradskih ulica da vide grtalicu Zimske službe "Beograd puta" koja se vrtela u kružnom toku, kao da ne ume da izađe iz njega.

Na programu je bilo uključenje novinara jutarnjeg programa RTS-a koji je sa glavnim dežurnim inženjerom Zimske službe Obradom Simićem razgovarao o čišćenju snega u Beogradu.

Dok su oni razgovarali o radu Zimske službe, gledaoci su imali priliku da vide nesvakidašnji događaj koji se dešavao u pozadini, a to je grtalica "Beograd puta" koja neprestano kruži u kružnom toku.

Pažljivi gledaoci su prebrojali da je grtalica napravila bar pet krugova u kružnom toku dok je trajalo uključenje u jutarnji program RTS-a, a nepoznato je da li je i kada je izašla iz kružnog toka jer je uključenje uživo prekinuto.

Podsetimo da su srpski vozači poznati po tome da se ne snalaze baš najbolje u kružnom toku, ali je čudno da profesionalni vozač jednog javnog preduzeća zaduženog baš za saobraćaj nije upoznat sa pravilima vožnje u kružnom toku, tako da se samo može spekulisati zašto je grtalica zapravo kružila toliko puta tokom prenosa uživo. 

  • /

    21.03.2018 23:04
    /
    https://www.njuz.net/spasen-vozac-gradskog-komunalnog-koji-je-satima-kruzio-oko-bogoslovije/
  • lol

    21.03.2018 20:42
    "a nepoznato je da li je i kada je izašla iz kružnog toka"

    Ne, sigurno je jos uvek tamo.
  • Davor_CC

    21.03.2018 15:31
    Ne znam da li ste svesni da je Vučić bio taj koji daje intervju vozač grtalice bi se onesvestio za volanom, a predsednik bi herojski uskočio u vozilo u pokretu i spasao život malom TImu koji bi prelazio ulicu kod Energoprojekta.
    Da ne pominjem kamere RTS-a koje iz deset kadrova koje sve to snimaju, slučajno, razume se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija