Autobus iz Srbije dva puta zaustavljen u Austriji zbog teških kvarova

Austrijska policija je u Beču, u samo nekoliko sati, dva puta zaustavila srpski autobus zbog teških kvarova, pa je odlučila da vozilo ne sme da nastavi putovanje i stavila mu "lisice" na točkove.
Autobus iz Srbije dva puta zaustavljen u Austriji zbog teških kvarova
Foto: Pixabay
Autobus je u ponedeljak, kako je saopšteno, dovezao u Beč putnike iz Srbije, a prilikom prve kontrole ustanovljeni su teški tehnički kvarovi zbog kojih je policija oduzela tablice. Međutim, samo nekoliko sati kasnije vozač je pokrenuo autobus i ponovo ga je zaustavila policija.
 
Posle drugog zaustavljanja, policija je stavila "lisice" na točkove neispravnog vozila.
 
Tehnička provera autobusa pokazala je da je vozilo imalo čak 28 kvarova, od kojih je osam opravdalo hitno oduzimanje tablica.
 
Jedan amortizer je bio polomljen, a pored toga su i potpuno zarđali nosači.
 
Zbog vožnje vozila sa teškim kvarovima, protiv vozača je podneta prijava i zatraženo je da uplati 3.100 evra kaucije, a pošto je posle nekoliko sati pokrenuo vozilo bez tablica, naplaćeno je dodatnih 2.000 evra kaucije i napisana nova prijava.
  • xx

    21.03.2018 19:11
    Zardjali mu nosaci i propao amortizer pred Becom ...
  • Istorija

    21.03.2018 16:34
    @diskriminacija
    Nisu ga pustili da vozi autobus, da ne bi pobio ljude na putevima.. A mi da smo pametniji od njih, ne bi nikada koristili neispravne autobuse.. Curi pamet na sve strane u Srbiji.. Tu je izgleda "najpametniji" onaj, koji je uzeo pare za tehnički.. A vozač je čist primer "pametnog" čoveka.. Vozi čovek bez tablica.. Sad kad poplaca kazne, videce koliko je pametan..
  • miki

    21.03.2018 15:41
    Hahahaha... Zamislite tek šta se u lokalu vozi kad ove krševe šaljemo napolje. Ćelave gume zimi su najmanji problem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.