Počinje drugi krug igre "Uzmi račun i pobedi"

Drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" počinje danas.
Počinje drugi krug igre "Uzmi račun i pobedi"
Foto: 021
Najsrećnije očekuje stan, automobili i vaučeri, a opštine puniji budžeti.
 
Kratka pauza u izvlačenju nije usporila i motivaciju učesnika. Oko dva miliona koverata stiglo je samo za ovo izvlačenje, tako da više od sedam miliona koverata ima šansu da se večeras nađe među dobitnicima, rekao je gostujući u Dnevniku RTS-a Ivan Radak iz Naleda.
 
U izvlačenju učestvuju i oni koji su račune poslali pre 24. marta, kada je bilo poslednje izvlačenje u prvom krugu. Nagradni fond u drugom kolu iznosi 139 miliona dinara.
 
"Izvlačimo stan u Beogradu u naselju Braća Jerković a glavnu nagradu izvući će teniser Filip Krainović. Tu su i automobili i vaučeri", rekao je Radak. 
 
Iz prva četiri izvlačenja građanima je otišlo 135 nagrada.
 
"Efekte igre ćemo meriti nakon što se sve završi. Ono što je cilj i što se već pokazuje je da su građani svesniji sive ekonomije. Građani nam na mejl šalju pitanja da li je fiskalni račun ispravan ili ne što ranije nisu prepoznavali. Imamo i rast prihoda od 173 miliona dinara, ali osnovni cilj je podizanje svesti građana", objašnjava Radak. 
 
U igri učestvuju i opštine koje su podeljene u tri kategorije: male, srednje i velike, kako bi ravnopravno učetvovale. "Do sada je najviše računa poslato iz opština Blace, Savski Venac i Vranja", rekao je Ivan Radak iz Naleda.
 
Izimanjem računa građani pomažu pre svega sebi i opštini u kojoj žive jer kada ne uzmete račun taj novac ne ide u budžet opštine koji se koriti za izgradnju škola, zdrastvenih ustanova i slične infrastrukturne projekte. Neispravnih koverti bilo je znatno manje nego u prošlogodišnjem izvlačenju. Važno je da građani ne zaborave da napišu broj telefona, kao i da vode računa da u nagradnoj igri učestvuju samo slipovi iz ove godine, rekao je Radak.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.