Za seksualno iskorišćavanje deteta nagodbom dobio godinu dana zatvora

Lj.K. (71) iz negotinskog sela Aleksandrovac, koji je krajem februara uhapšen zbog sumnje da je proteklih pet godina svoju pastorku B. V. primoravao na seksualne odnose i podvodio je za novac, upućen je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.
Za seksualno iskorišćavanje deteta nagodbom dobio godinu dana zatvora
Foto: Pixabay
Istovremeno, N. M. (71) iz Zaječara, koji je koristio "usluge" maloletnice, priznao je krivicu i, nakon dogovora sa Tužilaštvom, osuđen je na godinu dana robije.
 
"Lj. K. je upućen na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu", kaže za "Novosti" izvor blizak istrazi. "Pored analize njegovog mentalnog stanja, veštačenje treba da nam pokaže i da li je pedofil."
 
S druge strane, N. M. je priznao da mu je Lj.K. podvodio pastorku, koja ga je oralno zadovoljavala.
 
"N. M. je priznao da je plaćao Lj.K. koji mu je, u zamenu za novac, podvodio pastorku. Nakon toga, postigao je sporazum sa Tužilaštvom o priznanju krivice i osuđen je na godinu dana zatvora", nastavlja sagovornik beogradskog lista. 
 
Podsetimo, devojčica je krajem februara policiji ispričala kako ju je očuh, otkada je napunila devet godina, primoravao na seksualne odnose. Tada je ispričala i da ju je podvodio za novac svom poznaniku N. M. Kazala je da je to trajalo pet godina, pre nego što je skupila hrabrost da to prijavi.
 
Majka maloletnice I. B. ranije je ispričala da je sumnjala da se nešto čudno dešava, ali da nije znala da njen muž ima seksualne odnose sa njenom ćerkom i da je podvodi za novac.
 
Za delo koje se na teret stavlja očuhu maloletnice, koja se još uvek nalazi u hraniteljskoj porodici, predviđena je kazna i do 15 godina zatvora.
  • Nervirach

    21.04.2018 11:30
    Da li je jos neko uvredjen na nadimak Sprdija? Ako jeste, ima stanova koja leci takva stanja jer ovo normalan ne moze da tolerise.
  • sasa

    21.04.2018 11:11
    istraga protiv sudije i tuzila
    pokrenuti istragu o okolnostima pod kojim je prihvacena navodba i o vezama okrivljenog, sudije i tuzioca. ovo smrdi na korupciju, a posto se radi o poremecaju licnosti sa teskim posledicama po drustvo, ovo ne sme da se prihvati i da ostane ovako! sudiju i tuzioca na robiju!
  • Neko

    21.04.2018 10:27
    Drzava
    Verovatno je devojcica sudijina cerka pa je toliko tolerantan/na !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija