Željko Mitrović odbio ponudu Amerikanaca od pola milijarde evra za Pink

Američka "KKR grupa" ponudila je vlasniku televizije "Pink" Željku Mitroviću 480 miliona evra za preuzimanje njegove poslovne imperije, međutim on je ovu ponudu odbio.
Kako navode Večernje novosti, taj potez "KKR grupe", na čijem je čelu bivši direktor CIA Dejvid Petreus, a koja u Srbiji već drži TV kanale N1, Grand, Sport klub, operatere SBB i IKOM, razlog je zbog koga je Mitrović za utorak zakazao hitan sastanak svih uprava Pinka u zemlji i regionu, na kome će predočiti sve važne odluke vezane za budućnost poslovnih operacija svih kompanija koje nose prefiks Pink.
 
List prenosi da je KKR nedavno kupio od Mitrovića bosanski i crnogorski kanal, koji u strukturi prihoda "Pink medija grupe" imaju učešće pet odsto i ne utiču na razvoj te kompanije, koja uz 60 kanala ima i kompleks najmodernijih filmskih studija, firmu za iznajmljivanje jahti, avio-kompaniju.
 
Sa druge strane, list Danas objavio je pre dva dana da je "KKR grupa" od Željka Mitrovića kupila Pink Bosne i Hercegovine i Pink Crne Gore.
  • pinkać

    24.04.2018 15:11
    pešak
    Kako da proda kada to nije njegovo? On je tu običan pajac.
  • Kole

    24.04.2018 08:12
    Isti Hašim Kučuk, još da zapeva "Pijem da je zaboravim".
  • Otkazao kablovsku

    23.04.2018 16:34
    Baš me briga
    Ne dajem više pare ni jednom ni drugom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija