Prvi radni dan posle praznika, pojačan saobraćaj

Saobraćaj se na svim glavnim i frekventnijim putevima odvija bez vanrednih zastoja i prekida, uz uobičajeno pojačan saobraćaj koji donosi prvi radni dan posle praznika, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.
Prvi radni dan posle praznika, pojačan saobraćaj
Foto: 021.rs
Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, zadržavanja su do 30 minuta.
 
U saradnji AMSS i MUP-a postavljene su dve veb kamere na AMSS portalu koje prate stanje na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom.
 
U planu je aktivacija kamera na još tri najfrekventnija granična prelaza - Horgoš, Preševo i Gradina uoči turističke sezone.
 
Prikaz trenutnog stanja na graničnom prelazu Batrovci uskoro biće dostupan i svim korisnicima naše aplikacije koja je namenjena za mobilne uređaje.
 
Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija