Deo protivgradne rakete pao pored škole

Deo protivgradne rakete pao je u centru Kuršumlije usred dana, ali na sreću nije bilo povređenih.
Deo protivgradne rakete pao pored škole
Foto: Pixabay
Incident se dogodio u utorak, a kako su portalu prokupljenadlanu.rs rekli svedoci, raketa je pala pored grupe učenika Ekonomske škole.
 
"Čuo se tup zvuk i video sam da raketa prvo udara u banderu, zatim se odbija i udara u obližnju kuću i pada na asfalt. Tu je vrh rakete goreo, sve dok se potpuno nije ugasio", rekao je jedan od očevidaca i dodao da su nadležne službe zbog nevremena ceo dan razbijali gradonosne oblake.
 
Kako se navodi, to nije prvi put da se u Topličkom okrugu desio incident sa raketama, jer se sličan slučaj dogodio pre nekoliko godina u blizini benzinske stanice na izlazu iz Prokuplja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija