Težak slučaj nasilja u porodici: Supruzi naneo 20 uboda nožem, povređena i beba

U selu Gušterica u opštini Gračanica dogodio se težak slučaj nasilja u porodici, javlja radio Kontakt plus.
Kako se navodi, suprug je sa više uboda nožem povredio svoju ženu, ali je i bebi, koja je u toku napada bila u majčinim rukama, naneo nekoliko posekotina nožem.
 
Kako prenosi RTK 2, mlada žena, teško povređena, prvo je prebačena na hirurgiju u Gračanici, a zatim u Severnu Mitrovicu, gde je i operisana. 
 
Večernje novosti su prenele da je žrtva prebačena na lečenje u Kragujevac, kao i da je napadač uhapšen i određen mu je pritvor od 48 sati. 
 
Dodaje se i da je 22-godišnja žena zadobila čak 20 uboda nožem, od kojih su dva u predelu grudnog koša nadomak srca.
  • Novosadjanka

    26.05.2018 00:51
    Doživotna
    Za nasilje nad decom i ženama treba uvesti doživotnu robiju. Da vidimo ko bi se usudio u tom slučaju da ih takne.
  • Tomino odlikovanje

    25.05.2018 21:05
    Sve je gore i gore
    Da li neko sme da objavi da je rad Vesne Stanojević doprineo pogoršanju stanja u oblasti zaštite žena od nasilja, gde je ona samozvani ekspert i misli da jenostranom represijom i drakonskim kaznama može sprečiti sve češće slučajeve ubistva i samoubistva?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija