Rasturali drogu po Srbiji i EU

Trinaest državljana Srbije je uhapšeno i oko 23 kilograma droge zaplenjeno u zajedničkoj akciji srpske i austrijske policije.
Rasturali drogu po Srbiji i EU
Foto: Pixabay
Zaplenjeno je oko 1,5 kilograma heroina, 22 kilograma paracetamola, manja količina kokaina i marihuane, kao i pištolj i 20.300 evra. 
 
Osumnjičeni su uhapšeni na teritoriji Srbije i Austrije od januara ove godine do danas, a sumnjiče se da su u dužem vremenskom periodu trgovali narkoticima, kako na teritoriji Srbije, tako i u zemljama Evropske unije.
 
Deset osoba je uhapšeno na teritoriji Austrije, dok je troje organizatora ove kriminalne grupe uhapšeno u Srbiji. Uhapšeno je sedmoro Beograđana, troje iz Šapca, jedna osoba iz Vrbasa, jedna iz Đakovice i jedna iz Smedereva.
 
Osumnjičeni koji su uhapšeni u Srbiji će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu.
  • Lala

    13.06.2018 17:04
    Hapsi
    A kome ste ostavili ove iz Novog Sada. Jel za "seme"
  • Miroslav Jakovljevic

    13.06.2018 13:38
    Celovska 121
    Smrtne kazne za ubice nase dece
  • Армаггедон

    13.06.2018 13:18
    Какве имамо амбасадоре који нас представљају по свету.Добро је да нас не бомбардују једном месечно.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija