FOTO, VIDEO: Nevreme u Beogradu poplavilo ulice

Kiša, praćena grmljavinom, koja pada u Beogradu dovela je do toga da su pojedine ulice pod vodom.

Mediji prenose da je u pojedinim delovima Beograda padao i grad.

U izveštajima se navodi da nevreme u prestonici traje već nekoliko sati i da su neke saobraćajnice postale neprohodne, a pojedine ulice na Paliluli i Starom gradu su potpuno potopljene.

- Autobusi i trolejbusi normalno voze, ali je tramvajski saobraćaj, zbog potopljenih šina, otežan ili u prekidu u skoro celom gradu - rekli su za "Blic" dispečeri GSP "Beograd".

Zastoji se stvaraju na Gazeli, Pančevačkom mostu, potezu od Beogradskog sajma ka Adi Ciganliji, ali i na mnogim drugim saobraćajnicama širom grada.

  • novinar

    23.06.2018 09:36
    strani plaćenici
    Kako javlajaju neki mediji: Pink, Studio B i Informer, nevreme sa pljuskovima u Beogradu direktan je rezultat delovanja BAHATE OPOZICIJE na čelu sa Jeremićem, Đilasom i Jankovićem, koji su udruženi sa stranim faktorom izazvali katastrofu nad Beogradom, a sve u cilju preuzimanja vlasti u Beogradu.
  • Pićuka

    22.06.2018 16:40
    Ovi iz opozicije su neverovatni, šta sve mogu da učine samo da napakoste narodu.
  • Dr Dusan

    22.06.2018 15:22
    Bg
    Beograd u vodi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.