Pojačan saobraćaj na izlazima iz Srbije, duža čekanja na graničnim prelazima

Saobraćaj u Srbiji danas se odvija umerenim intenzitetom, a pojačan je na putevima koji vode ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, saopštio je AMSS.
Pojačan saobraćaj na izlazima iz Srbije, duža čekanja na graničnim prelazima
Foto: 021.rs
Putnička vozila na graničnom prelazu Gradina, sa Bugarskom, čekaju oko četiri sata, a na Preševu, s Makedonijom, oko 80 minuta. Na graničnim prelazima Gostun i Špiljani, s Crnom Gorom, zadržavanja su oko sat vremena, pa se preporučuje korišćenje prelaza Jabuka.
 
Na ulazu u Srbiju saobraćaj je pojačan na prelazu Horgoš, gde vozila čekaju od 30 do 60 minuta, dok su zadržavanja na ostalim prelazima manja od 30 minuta. 
 
Na naplatnim rampama nema zadržavanja. 
 
Na brojnim deonicama u toku su radovi, pa se vozačima preporučuje dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije.
  • Стево црево

    16.07.2018 11:18
    "Pojačan saobraćaj na izlazima iz Srbije"

    У једном смеру. Већ 28 година.
  • Šofer

    16.07.2018 09:11
    Na naplatnim rampama se i te kako čeka, niko ne reguliše kolone, vozila koja plaćaju elektronski ne mogu da se probiju do rampe, pravi je haos na rampama prema jugu. Cirkus od organizacije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija