MUP: Umesto Horgoša, koristiti alternativne prelaze

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Biljana Popović Ivković apelovala je na građane da za ulazak u Mađarsku ne koriste prelaz Horgoš, već alternativne granične prelaze, kao što je Horgoš 2.
Popović Ivković je u obilasku prelaza Horgoš pohvalila rad granične policije u zapleni narkotika.
 
"Od početka godine na ovom prelazu je zaplenjeno 130 kilograma različitih narkotika, 268 osoba je sprečeno da ilegalno udju u našu zemlju, a po potragama je privedeno oko 830 osoba", rekla je Popović Ivković.
 
Pomoćnik komandira Stanice granične policije Horgoš Nemanja Perišić rekao je da će prelaz Horgoš 2 do 31. jula biti otvoren od 7 do 22h.
 
U saopštenju MUP-a se navodi da je kroz prelaz Horgoš od početka godine prošlo 3,4 miliona putnika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.