Vučić: Prva operativna saznanja o ubistvu Ivanovića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da državni organi Srbije prvi put imaju određena operativna saznanja o ubistvu lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.
Vučić: Prva operativna saznanja o ubistvu Ivanovića
Foto: 021.rs
"Možda smo na malenom tragu nečeg ozbiljnog, prvi put imamo neka operativna saznanja iako nam nije omogućeno da vodimo istragu na bilo koji način. Do sada smo dobili preko 50 tragova koji nemaju logike i smisla, ovo je prvi put da ima neke logike i smisla, a da li je to tačno, proverićemo", kazao je Vučić novinarima posle obilaska radova na rekonstrukciji beogradskog Urgentnog centra.
 
On je kazao da je uveren da će izvršioci tog zločina biti pronađeni, iako do toga, kako je rekao, nekada prođu meseci pa i godine.
 
Komentarišući navode kosovskih medija da su osobe koje su nedavno uhapšene na toj teritoriji zbog sumnje da su plaćene ubice, povezane sa Bezbednosno-informativnom agencijom (BIA), Vučić je rekao da je Srbija raspisala poternicu za nekim od tih osoba zbog izvršenja najtežih krivičnih dela.
 
"Neke smo ranije hapsili, a jedno od tih lica tražimo zbog ubistva", kazao je Vučić, navodeći da nije reč o ubistvu Olivera Ivanovića.
 
Lider Građanske inicijative Srbija, demokratija, pravda Oliver Ivanović ubijen je pre nešto više od šest meseci, 16. januara u Kosovskoj Mitrovici, a njegove stranačke kolege i porodica i dalje tragaju za istinom ko su ubice i nalogodavci.
  • Maja

    23.07.2018 11:05
    naslov
    Pravda je možda spora ali nije nedostižna! Istina je nešto najmanje što se duguje porodici nastradalog!
  • Sandra

    22.07.2018 23:00
    Vučić: Prva operativna saznanj
    Istine se ne moze sakriti, kad tad ispliva na povrsinu .
  • Sneza

    22.07.2018 22:19
    ....
    Pravda je spora ali dostizna, istina ce izaci na videlo kad tad

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.