Požar u hotelu "Partizan" u Niškoj banji

Hotel "Partizan" u Niškoj banji večeras je zahvatio veliki požar u kome po prvim nezvaničnim informacijama, nema povređenih.
Požar u hotelu "Partizan" u Niškoj banji
Foto: 021.rs (ilustracija)
Vatra je zahvatila najpre krov hotela koji već godinama ne radi, a po izjavama očevidaca, već se proširila na celu zgradu.
 
U Policijskoj upravi u Nišu rekli su agenciji Beta da su prijavu o požaru dobili u 19.40 i da vatru gase ekipe Uprave za vanredne situacije.
 
Među meštanima Niške banje pronela se vest da je požar u hotelu podmetnut jer u objektu nema struje, pa nije postojala mogućnost da vatra izbije zbog neispravnih instalacija. 
 
Poreska uprava oglasila je početkom godine prodaju hotela "Partizan", ali zainteresovanih kupaca nije bilo.
 
Hotel "Partizan" ima oko 4.700 kvadrata, 132 kreveta i nekoliko konferencijskih sala. Ponuđen je na prodaju za 310 miliona dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.