Vozili iz Guče sa više od tri promila

Načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov izjavio je da su tokom sabora trubača u Guči pojačane kontrole policije i da se vozači posebno kontrolišu na alkohol i prekoračenje brzine.
Vozili iz Guče sa više od tri promila
Foto: 021.rs
Arsov je rekao da su trojica vozača iz Guče zaustavljena sa više od tri promila alkohola u krvi.
 
"Najčešće se prave prekršaji vezani za alkohol, prekoračenje brzine, nekorišćenje pojasa, nepropisno preticanje", naveo je Arsov za RTS.
 
Kako kaže, poslednje tri godine tokom jula, avgusta i septembra nastradalo je 558 osoba, a ovog jula poginulo je 40 ljudi što je manje nego u istom mesecu prethodnih godina.
 
Kada je reč o tehničkim pregledima, Arsov je ukazao da su najčešće neispravnosti kočionog sistema, izduvnih gasova i svetlosne signalizacije. On je napomenuo da većina vlasnika tehničkih pregleda nema nedoumica oko pravila i dodao da neistine u medijima plasiraju oni koji su do sada zarađivali tako što nisu ni vršili preglede vozila.
  • Dragan

    11.08.2018 17:39
    Pa svi piju i piju al ti mladi policajci najvise piju po kafanama kada njioma budete stali na put e tada nece biti ni onih obicnih koji piju i voze.
  • Indijana Djole

    11.08.2018 16:53
    Jurassic park.
  • Zadruga zurka

    11.08.2018 15:04
    Guca = Sabor seljanije .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.