VIDEO: Migranti koji su bili zaglavljeni na ničijoj zemlji vraćeni u Srbiju

Grupa migranata pokušala je u utorak da pređe Drinu na području Zvornika, kako bi iz Srbije prešla u BiH, ali ih je tome sprečila Granična policija BiH i vodostaj koji je počeo da raste, pa su migranti ostali zaglavljeni na ostrvu bez mogućnosti da se vrate ili nastave put.
VIDEO: Migranti koji su bili zaglavljeni na ničijoj zemlji vraćeni u Srbiju
Foto: Google maps
Grupa od 15 ilegalnih migranata, koji su pokušali da pređu Drinu nizvodno od Zvornika na području naselja Tršić, vraćeni su u Srbiju, potvrdio je danas komandir Jedinice granične policije Zvornik Mirel Imamović.
 
On je podsetio da je ta grupa migranata juče iz pravca Srbije pokušala da pređe Drinu, ali nisu uspeli zbog visokog vodostaja reke, pa su ostali na rečnom ostrvu.
 
Migranti, dok su se nalazili na rečnom ostrvu, nisu bili životno ugroženi. Oni su bili pod nadzorom Granične policije BiH i Granične policije Srbije, i kada je vodostaj Drine opao vraćeni su u Srbiju.
 
  • Đole

    15.08.2018 08:36
    Čuli da im delimo kredite i razvijamo bratstvo na zahtev političara prozapadnjaka.
  • Salamander

    14.08.2018 14:32
    Trebaju nam ko čir na zadnjici
    Neka ih AVko vodi kući


  • Ooo

    14.08.2018 12:49
    Ooo
    Hoce li ih srbija vrAtiti odakle su dosli ili cemo ih usvojiti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija