VIDEO: Još jedan vlasnik zapalio automobil zbog tehničkog pregleda

Vozač iz sela Stajkovca blizu Vlasotinca još jedan je vlasnik koji je zapalio svoj automobil iz protesta što nije prošao tehnički pregled.

On je iz protesta što njegov "fijat bravo" nije prošao tehnički pregled napunio auto senom, polio benzinom i zapalio.

Nova stroga pravila tehničkog pregleda dovele su do očaja mnoge vozače, od kojih su mnogi na jedvite jade uspeli da registruju svoja vozila, zbog brojnih i nedovoljno jasnih propisa ispravnosti vozila. 
 
Podsetimo, nova pravila za tehničke preglede stupila su na snagu početkom jula, što je dovelo do revolta mnogih vozača, pa je tako krajem prošlog meseca vlasnik automobila iz Požege polio svoje vozilo benzinom i zapalio ga.
 
Inače, prema novom pravilniku, tehnički pregled putničkih automobila traje pola sata, teretnih vozila 45 minuta, a pod posebnom lupom su delovi koji ugrožavaju bezbednost. Ne toleriše se neispravni uređaj za zaustavljanje ili upravljanje, oštećeni pneumatici, pneumatici kod kojih je dubina gazećeg sloja manja od fabrički dozvoljene dubine označene TWI oznakama, dubinska korozija, neispravni svetlosno signalni uređaji, oštećena ili nečitljiva identifikaciona oznaka.
 
Razloge zašto je zapalio svoj automobil, vlasnik navodi u sledećem videu:
 
  • Mišel Muton

    17.08.2018 08:30
    Za ne poverovati....koliko ima godina ovaj piroman? Ja bih ga kaznila
  • Laki

    16.08.2018 15:57
    Izgorela licna
    Gledam video i pokušavam da procenim da li je normalan. Zaključujem da mu nedostaje, što bi narod rekao neka "daska u glavi" a evo i zašto. Žena suši veš na terasi i ne sklanja ga od crnog dima. Praće ga ponovo, gutaju isparenja i garež i oni i ceo komšiluk... Nije im bitno, sve za snimak i njihovu žrtvu, da zapale i ceo kvart, jer eto njihov auto nije prošao tehnički. A dijagnozu svakako potkrepljuje i njegov ponos, žute drečave boje u pozadini, za koji nagađa da neće proći tehnički. Jbt, pokušaj da taksiraš sa njim. Pa niko živ ne bi seo u njega, pa taman da ih i besplatno voziš. Nije on dobar u kabini ili što bi Kesić rekao, Budala!!!
  • Mile

    15.08.2018 20:54
    Da li postoji neko normalno i odgovorno lice u državnom vrhu da se upita da li svi ljudi u ovoj zemlji žive bogato i lagodno ko ministri? Pa da je tako svi bi vozili nove automobile, i niko ne bi bio vraćen sa tehničkog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija