Prokuplje dalo milion dinara za 140 metara puta do kuće narodnog poslanika

Čak 1,1 milion dinara Prokupčani su platili asfaltiranje puta od 140 metara u vlasništvu supruge narodnog poslanika Darka Laketića, koji vodi do njihove kuće.
Prokuplje dalo milion dinara za 140 metara puta do kuće narodnog poslanika
Foto: 021.rs
Kako pišu Južne vesti, taj put i nema naziv i teško bi urbanistički gledano i mogao da se podvede pod ulicu, a izlazi na državni put koji nije u ingerenciji Opštine.
 
Put na parceli Laketićeve žene u dužini od oko 140 metara je asfaltiran na osnovu Rešenja saobraćajnog inspektora Opštine Prokuplje Milana Jovanovića iz februara ove godine i vodi do dve privatne kuće, a u jednoj od njih je prijavljen boravak narodnog poslanika Laketića, iako on sa porodicom već nekoliko godina živi u Beogradu gde ima i dva stana. 
 
Jovanović je u Rešenju od 5. februara dao rok od 60 dana da Opština Prokuplje "izvrši rekonstrukciju kolovoznog zastora i izgradnju postrojenja za odvodnjavanje atmosferskih padavina i spreči nanošenje šljunačnog materijala-tucanika sa ulice koja se ukršta sa Ulicom Arsenija Čarnojevića, koja je inače deo državnog puta II A reda". 
 
U obrazloženju zašto je asfaltiran baš put u vlasništvu porodice Laketić koji vodi do njihove kuće, predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović kaže da je sve urađeno po zakonu te da se tri ulice koje se nalaze na periferiji grada ka selu Stražava - Lička, Kordunska i "krak" Arsenija Čarnojevića koji je i sporan u čitavoj priči, asfaltiraju po Rešenju saobraćajnog inspektora. 
 
Predsednik Simonović je istakao i da "dobro stanje u budžetu" omogućava da se u narednom periodu asfaltiraju i ostale ulice, kako na gradskom tako i na seoskom području, a da će prioritet biti strme ulice jer se u tim ulicama javlja i najveći problem nakon padavina.
  • max

    17.08.2018 10:11
    re
    Najbolje je objasnjenje, ne odgovara kako je to moguce nego pominje sta navodno planira u narednom periodu.
  • dobrotvorka

    16.08.2018 23:10
    ZAŠTO
    Je promenjen predhodni naziv Prokuplja? Trebaolo je i dalje d se zove MAGAREVO.
  • Б

    16.08.2018 11:57
    Зато гасе Јужне вести
    Ко се до сада питао зашто гасе “Јужне вести", сад му је ваљда јасно. Кад их угасе, неће имати ко да пише истину.
    А истина, логика, здрава памет и промаја су највећи срБски непријатељи.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija