Podeljena mišljenja o podizanju spomenika Miloševiću i među socijalistima

Ministarka i visoka funkcionerka SPS Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da su među socijalistima podeljena mišljenja. što se tiče podizanja spomenika Slobodanu Miloševiću.
Podeljena mišljenja o podizanju spomenika Miloševiću i među socijalistima
Foto: 021.rs
Jedni smatraju da to treba uraditi odmah, a drugi da treba sačekati vreme i istorijsku ocenu.
 
"Sva ona pitanja koja još uvek dele građane, treba da budu ostavljena za ono vreme kada će građani jedinstveno, a na osnovu činjenica koje dobijaju od stručnjaka i istoričara, opredeliti jedan definitivni stav", rekla je Đukić Dejanović za TV Prva.
 
Smatra da će naredna decenija dati neke malo konkretnije odgovore nego što ih sada imamo, na sva, pa i na ovo pitanje.
 
"Mi smo mišljenja da u ovom trenutku ima neuporedivo značajnijih državnih pitanja kojima se bavimo, a da to pitanje, ako nešto sačeka i dobije pozitivan odgovor, neće se ništa izgubiti", podvukla je Đukić Dejanović.
  • ko je ovde glavni

    18.08.2018 01:08
    bas cudno da opozicionar ima a poziconar ne .
  • Petar

    17.08.2018 22:43
    Mentalni zagadjivaci
    Podici spomenik coveku koji je ojadio Srbiju i njene gradjane (i ne samo njih) mogu samo oni koji su njegovi saucesnici, ali nikako posteni gradjani Srbije. Da je uradjena lustracija, svi oni bi bili van javnog zivota i predstavljali bi primer srpske sramote i nesrece.
  • buba kameleon

    17.08.2018 19:13
    -
    Ona kao njegov lični psihijatar indirektno daje odgovor na pitanje. A, poltron=kameleon.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.