Rebić: Uhapšena osoba koja je palila automobile u Novom Sadu

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je da je otkrivena osoba koja je zapalila dva automobila službenika policije u Novom Sadu, kao i da se nada da će uskoro biti rešeni svi slučajevi paljenja automobila prethodnih dana u Srbiji.
Rebić: Uhapšena osoba koja je palila automobile u Novom Sadu
Foto: 021
Rebić je za RTS kazao da se uhapšena osoba tereti za krivično delo izazivanje opšte opasnosti.
 
"Od sedam - osam slučajeva u još dva imamo dobar trag i vrlo brzo će biti proceusuirani počinioci, ali naš fokus je da i u narednom periodu rešimo krivična dela koja su izazvala pozornost javnosti", rekao je Rebić.
 
U jednom slučaju je otkriven nalogodavac ali se čeka izvršilac, kaže direktor policije i navodi da je nekada nalogodavac ujedno i izvršilac.
 
Serija paljenja automobila zabeležena je poslednjih nekoliko dana, a zapaljeno je nekoliko automobila, u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.
 
U Novom Sadu je izgoreo službeni automobil zamenice načelnika intreventne jedinice novosadske policije Marine Jovanović. 
  • Cajko

    19.08.2018 18:28
    @Detelinarac
    Hvala na pozivu, kolega.
    Ako nađete neki čitav imenik, ovi naši se skroz raspali.
    Ništa više nemamo od sredstava...
  • Detelinarac

    19.08.2018 17:27
    Poseta
    @Cajko
    Ajd naidjite i do nas u Avijaciju, rado vas uvek cekamo, a i saradjujemo sa mnogim vasim kolegama, bukvalno rade za nas.
  • Cajko

    19.08.2018 16:30
    @Bezobrazluk
    Dečko, evo da ti dokažemo samo da obraćamo pažnju.... doći ćemo po tebe, da odemo na jedan informativni razgovor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.