Nebojša Krstić podneo ostavku u UO RTS zbog izveštavanja o kampu

Nebojša Krstić, kojeg u medijima predstavljaju kao tzv. "medijskog stručnjaka", saopštio je danas da je podneo ostavku na mesto člana Upravnog odbora Radio-televizije Srbije.
On je kao razlog ostavke naveo nezadovoljstvo izveštavanjem RTS-a o kampu u kojem su deca učila vojničke i veštine preživljavanja na Zlatiboru.
 
"Razlog moje ostavke je to što sam nezadovoljan izveštavanjem RTS o paravojnom kampu, kao i činjenicom da kao član UO nemam prava da se mešam u uređivačku politiku kuće. Ovaj svoj unutrašnji konflikt mogu da rešim samo ostavkom", naveo je Krstić.
 
REM je Krstića za člana UO RTS izabrao u oktobru 2017. godine.
  • Mile zlojeb

    20.08.2018 09:18
    Retko te viđam sa devojkama...
  • Sir Nose

    19.08.2018 21:44
    odvratan mi lik,uhlebio se u vise UO tako da ovaj'dzeparac'iz rts nece nesto da ga poremeti.Ratel i Rem su odavno pokojni i mafiju koja tamo radi hitno raz*ebati,flekava i radosna tv/medijska kuca sire lazi, razvrat/blud..trovaci omladine i silovatelji zdravog razuma te roboti vladajuce diktature,a ovi gore pomenuti cute?!Niko neprisiljava da gledas rezimske medije,ali presli su sve granice te im treba oduzeti nacionalnu frekvenciju
  • Citaj!!!

    19.08.2018 21:38
    @Paravojac
    Civilna zastita je uredjena medjunarodnim pravom. Znak civilne zastite je definisan Protokolom uz Zenevske konvencije iz 1977. godine kao jedan od zastitnih znakova. Niko nikome nije nista “ukrao”... Pogledaj icdo.org (Medjunarodna organizacija za civilnu zastitu). Iste organizacije decenijama imaju i gorani, izvidjaci... koji ne koriste oruzje na obuci niti replike oruzja. Nebo i (pod)zemlje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.