Oliver Ivanović dobio ulicu u Kosovskoj Mitrovici

Skupština opštine Severna Mitrovica danas je na predlog odborničke grupe Srpska lista usvojila odluku o preimenovanju Nemanjine ulice u Ulicu Olivera Ivanovića.
Oliver Ivanović dobio ulicu u Kosovskoj Mitrovici
Foto: Medija centar Beograd
To je izjavio predsedavajući Skupštine opštine Dejan Gurešić koji je naveo da će biti preimenovana i Kolašinska u ulicu Mitrovačkih žrtava.
 
Ime Stefana Nemanje, kako je rekao, uskoro će dobiti jedna od najznačajnijih saobraćajnica, nakon završetka planirane rekonstrukcije.
 
Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ove godine ispred prostorija svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici.
  • Nenad

    30.08.2018 08:15
    Oliver je to zasluzio. Samo pored toga treba naci i ubice i nalogodavce.
  • Pele

    30.08.2018 00:24
    KiM
    Oliver Ivanović je to zaista zaslužio.
  • spale

    29.08.2018 21:54
    Maja
    Sramota, u Srpskoj tradiciji je da se na samom mestu stradanja simbolicno obelezi mesto nastradalog. Drustvena potreba je iznedrila inicijaticvu da se ulica u kojoj je nastradao Oliver nosi njegovo ime. Ovim putem podrzavam inicijativu koja je i moralna i eticka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.