Vučić ne isključuje mogućnost vanrednih izbora

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da je razgovarao sa najbližim saradnicima iz Srpske napredne stranke ali nije želeo da kaže da li je bilo reči o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.
Vučić ne isključuje mogućnost vanrednih izbora
Foto: 021.rs
"Tačno je da sam sinoć imao sastanak sa ljudima iz SNS u koje imam najveće poverenje. To je jedino tačno. Redovni izbori su 2020. godine, ali ako pritisak bude veliki i ako ljudi budu želeli izbore, jer ih narod mnogo voli, ne mogu da sasvim isključim mogućnost da izađemo u susret onima koji to hoće", rekao je Vučić.
 
On je izjavio i da ima poverenje u ministre Vlade Srbije dok mu premijerka Ana Brnabić ne kaže drugačije.
 
"Ako Ana (Brnabić) kaže drugačije, onda ćemo ići u rekonstrukciju Vlade Srbije ili na nove izbore. Imamo sastanke, razgovaramo pa ćemo da vidimo u budućnosti. Već u martu ulazimo u izbornu godinu i onda je sve moguće", rekao je Vučić.
  • Beli

    19.10.2018 10:37
    Ja ne izlazim na ovakve
    Jedino ih apsolutna blokada izbora može skinuti.
    Nemaju dovoljno botova da prikažu dovoljnu izlaznost.
    Mada, kako kradu krajnje rezultate, elektronski, mogu i svaku statistiku tako.
    A onda - u odricanje Kosova, i to legalno!
    Šta hoćete, birali ste nas.
    A onda...

    I ne bunite se, Italijani su na svakih 6 meseci vladu menjali, pa šta im fali?
  • Nikola

    19.10.2018 09:05
    Ne nadajte se promenama
    Biće prevremeni izbori da produže vlast. Biće namešteni kao i prošli, kao i predsednički. Treba im vremena da završe sve što su im zadali. Opozicija dobije malo para da ćuti o nameštanju, a ionako je jedva i ima. Videćete mart 2019.
  • Prosta

    19.10.2018 08:55
    Istina
    Njegov najveći uspeh su oni koji ne glasaju. Što manja izlaznost, njegov procenat je veći.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.